Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΔΡΑΜΙΝΩΝ!!



Μετά την απώλεια βαθμών στην Δράμα, την Κυριακή η ομάδα μας παίζει ένα παιχνίδι ορόσημο για την διεκδίκηση της 2ης θέσης. Ταυτόχρονα είναι και η πρώτη της κάθοδος στην Αθήνα.

Το DOXA DRAMAS Athens Club, αν και νεοσύστατο, θέλει και πρέπει να είναι εκεί, και να κινητοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο.

Στην προσπάθεια αυτή, διοργανώνουμε συνάντηση την Τετάρτη 2/12, (19.00) στα γραφεία του Συνδέσμου των Εν Αθήναις Δραμινών "Η Αγία Βαρβάρα" για τις λεπτομέρεις της πορείας προς το γήπεδο, τον ορισμό σημείου συνάντησης, τον αριθμό των ατόμων που θα παρευρεθούν, καθώς και τον ορισμό αριθμού εισιτηρίων που θα ζητήσουμε για τις ανάγκες μας εδώ στην Αθήνα.

Τα θέματα τα οποία θα συζητήσουμε είναι:

1. Οριστικοποίηση λίστας συμμετοχών για τον αγώνα.
2. Αριθμός εισιτηρίων που θα ζητήσει το Club από την ΠΑΕ.
3. Σημείο συνάντησης και διαδρομή της πορείας προς το Ελληνικό - Πιθανή συγχώνευση με τα παιδιά που θα έρθουν από Δράμα. Συνεργασία με Ήδωνες και Μαυραετούς.

ΠΑΝΟ:
Εκτός από τα παραπάνω, αύριο αναμένεται να παραλάβουμε το πανί το οποίο θα αποτελέσει το σήμα κατατεθέν του Club. Οι διαστάσεις του θα είναι 5Χ1 ή 6Χ1. Δεχόμαστε προτάσεις για το τι θέλετε να γράψουμε επάνω, έτσι ώστε να είναι έτοιμο για την Κυριακή.

προτάσεις:
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ
DOXA DRAMAS Athens Club

ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΩ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ
DOXA DRAMAS Athens Club


ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ! ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, ΝΙΚΗ, ΑΝΟΔΟ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ, DOXA DRAMAS ATHENS CLUB!

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Συγκέντρωση για τον αγώνα ΔΟΞΑ-ΚΑΡΔΙΤΣΑ στο My Way στα Πατήσια!


Και το όνομα αυτής "My Way". Μετά από πολλές διαβουλεύσεις και με πολύ προσοχή, επιλέχθηκε το σημείο στο οποίο θα γίνει η 2η συνάντηση των μελών του Doxa Dramas Athens Club, με σκοπό την παρακολούθηση του αγώνα με την Καρδίτσα.

Έτσι το Σάββατο δίνουμε ραντεβού στις 2 στο My Way Cafe (Πατησίων 337) στα Πατήσια.

Στο My Way μπορείτε να έρθετε εύκολα με τον ηλεκτρικό κατεβαίνοντας στη στάση (Άνω) Πατήσια, καθώς επίσης και με τις γραμμές του ΟΑΣΑ (Λεωφορείο ή Τρόλλεϋ).

Αν και το ραντεβού είναι στις 2, όσο νωρίτερα έρθετε, τόσο πιο εύκολο θα είναι να πιάσουμε θέση.

Όλοι οι Δραμινοί της Αθήνας (πλήν των μελών μας που θα δώσουν το παρόν στο γήπεδο), πρέπει να είναι εκεί για να δώσουμε όλοι μαζί δύναμη στο όνειρο!

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ


Το Σάββατο η ΔΟΞΑ μας δίνει ένα ακόμη δύσκολο αγώνα στη Δράμα, μας χρειάζεται κοντά της και είναι άλλη μια ευκαιρία για όλους μας να χαρούμε το μοναδικό ποδοσφαιρικό κλίμα, που έχουμε αποδείξει, ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε.
Το θέλουν οι ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι απολαμβάνουν το παιχνίδι σε ένα γεμάτο γήπεδο με εκδηλωτικό κοινό. Το επιζητούν τα μέλη του προπονητικού επιτελείου, καθώς όλοι τους το έχουν ζήσει στο παρελθόν και γνωρίζουν στην πράξη, πόσο μπορεί αυτό να βοηθήσει στον αγώνα. Το έχουμε ανάγκη ΟΛΟΙ, να νιώσουμε για άλλη μια φορά το ξεχωριστό κλίμα, αυτό που στην οικογένεια της ΔΟΞΑΣ έχει καθιερωθεί και έχει συνοδευτεί με επιτυχίες.
Ας συναντηθούμε, λοιπόν, ΟΛΟΙ στο γήπεδό μας το Σάββατο στις 15:00, για να χαρούμε άλλη μια γιορτή για το ποδόσφαιρο και τη ΔΟΞΑ.
Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Πρώτη Συνάντηση Doxa Dramas Athens Club!



Και το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Η πρώτη συγκέντρωση των μελών του Doxa Dramas Athens Club είναι γεγονός. Την Τετάρτη 25/11, στις 7 σας περιμένουμε όλους στα γραφεία του Συνδέσμου των εν Αθήναις Δραμινών "Η Αγία Βαρβάρα", Κλεισθένους 17, Αθήνα (πίσω από το Δημαρχείο Αθηνών). Μετά την γνωριμία μας με τα μέλη του συνδ......έσμου, θα ακολουθήσει καφεδάκι σε γειτονικό μαγαζί, για να γνωριστούμε καλύτερα και να ανταλλάξουμε απόψεις για το μέλλον του Club. Η παρουσία σας κρίνεται επιβεβλημένη! Να μην λείψει κανείς!!