Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Το Athens Club στο ΔΟΞΑ-Ε.ΑΣΤΕΡΑΣ!



Όλα τα μέλη και οι φίλοι του DOXA DRAMAS Athens Club που βρίσκονται ήδη στην πατρίδα, καθώς και εκείνοι που θα ανεβούνε τις επόμενες μέρες στη Δράμα για τις γιορτές, ή και αποκλειστικά για τον αγώνα με τον ΕΘΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ, καλούνται να είναι την Κυριακή 3/1 στις 13.00 στον Σύνδεσμο των "Μαυραετών", στο γήπεδο της Δόξας. ...Να μην λείψει κανείς!

Για την ΔΟΞΑΡΑ της ΚΑΡΔΙΑΣ, DOXA DRAMAS Athens Club.

Η ΔΟΞΑ σε χρειάζεται. Ραντεβού εκεί που πρέπει!

Πληροφορίες - Συμμετοχές: http://www.facebook.com/event.php?eid=230325153529

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Η ΔΟΞΑ στα χέρια του κόσμου της !!!

Φίλε δραμινέ, όπως γνωρίζεις, το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ομάδας έχει περάσει πλέον στα χέρια της ερασιτεχνικής Δόξας, στα χέρια κάθε δοξαίας και δοξαίου.
Αυτή τη στιγμή μεγαλομέτοχος της ομάδας πρέπει να γίνει ο θαυμάσιος κόσμος της.
Οι στιγμές που ζούμε είναι ιστορικές, οι ώρες που περνάμε είναι ώρες ευθύνης. Θα τα καταφέρουμε!

ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΔΟΞΑ ΠΗΡΕ ΤΗ ΔΡΑΜΑ ΣΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΗΣ
 

ΤΩΡΑ Η ΔΡΑΜΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗ ΔΟΞΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΗΣ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ - PIREAUS BANK

Αρ. Λογαριασμού IBAN - GR50 0172 2410 0052 4101 5817 297

Η ΔΟΞΑ συμμετέχει και φέτος στη Ονειρούπολη, στο δημοτικό Κήπο, απ' όπου οι φίλοι της ΔΟΞΑΣ μπορούν να ενισχύσουν τη φετινή προσπάθεια τόσο με προϊόντα της μπουτίκ, όσο και με κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης.



ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
Διεύθυνση: Γούναρη 3 - Τ.Κ. 66100, Δράμα
Τηλ.: 2521037656 - 6944759833 - Fax: 2521037656
Website: http://www.doxa-dramas.gr - E-mail: info@doxa-dramas.gr

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

::: Ανακοίνωση - Καταγγελία :::



Το Doxa Dramas Athens Club αισθάνεται την ανάγκη να καταδικάσει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο το πέσιμο και την κλοπή της γιγαντιαίας σημαίας από το μέλος μας που βρέθηκε στην Κέρκυρα. Είναι απαράδεκτο σε αγώνα όπου παρευρέθησαν μεμονομένα οι φίλαθλοι της ομάδας μας, οι οποίοι ταξίδεψαν πάνω από 1000km να υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές.

Θέλουμε εδώ να τονίσουμε την άριστη φιλοξενία της ομάδας μας στην Δράμα, για την οποία μιλάνε και μπορούν να επιβεβαιώσουν όλες οι αντίπαλες ομάδες που επισκέφτηκαν τη Δράμα.

Θέλουμε να υπενθυμίσουμε την άριστη υποδοχή και φιλοξενία την οποία συναντά ο κόσμος της Δόξας σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια, αλλά και στους δρόμους της πρωτεύουσας όταν τα μέλη μας κυκλοφορούν με διακριτικά του Club.

Το μέλος του Athens Club που είχε μαζί του τη σημαία αποτελεί τον πλεόν αγνό φίλαθλο της ομάδας μας, την οποία ακολουθεί σε κάθε γήπεδο και είναι γνωστός στους φιλάθλους όλων των ομάδων.

Καλούμε τους φίλους της Κέρκυρας να εξαντλήσουν την αυστηρότητά τους, να εντοπίσουν τους "δράστες" και να επιστρέψουν την σημαία όσο είναι καιρός, γιατί σε περίπτωση που αυτό δεν γίνει, κανείς δεν μπορεί να διασφαλίσει (όσο και αν το θέλουμε) την αποτροπή αντιποίνων από μεμονομένα μέλη ή φίλους της ομάδας μας, στην Αθήνα ή και σε οποιοδήποτε σημείο θα συναντήσουν Κερκυραίους φιλάθλους.

Στην ατάκα: "Ρε μαλάκες, Κερκυραίοι. Αυτοί δεν είναι που ψειρίσανε την ΣΗΜΑΙΑ του Βασιλάκη??" ποιός θα μπορέσει να αποτρέψει τα χειρότερα?

Με ανησυχία,
DOXA DRAMAS Athens Club

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

::: Ανακοίνωση :::

Το DOXA DRAMAS Athens Club καλεί όλους τους φίλους που διαμένουν στην Αττική και επιθυμούν να γίνουν μέλη και να συμμετάσχουν ενεργά στην προσπάθειά μας, να έρθουν σε επαφή μαζί μας αναφέροντας το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό τους, είτε με προσωπικό μήνυμα στο Facebook, είτε με email (doxadramasathensclub@hotmail.com), είτε τηλεφωνικά στο 6942661212.

Με εκτίμηση,
τα ιδρυτικά μέλη και η ομάδα διαχείρισης



Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

ΚΑΘΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΑΥΡΙΟ, ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΛΠΙΔΑ, ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. Η ΔΟΞΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ! ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ!


Το DOXA DRAMAS Athens Club εύχεται καλό ταξίδι σε όλα τα μέλη του που ξεκίνησαν ή θα ξεκινήσουν τις επόμενες ώρες το μακρύ ταξίδι για την πατρίδα, με σκοπό να συμπαρασταθούν από κοντά αυτές τις δύσκολες ώρες στην αγαπημένη μας ομάδα. Η σκέψη μας είναι κοντά σας και οι ευχές μας σας συνοδεύουν. Καλούμε όλο τον κόσμο της ομάδας, αυτές τις κρίσιμες στιγμές να συστρατευτεί μαζικά στο πλευρό της αγαπημένης μας ομάδας και να δώσει δύναμη στο όνειρο μας για τη μεγάλη ΔΟΞΑ του μέλλοντος γεμίζοντας το γήπεδο!

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!!



Αδελφια Δραμινοί, ακούτε την ασπρόμαυρη φωνή της Αθήνας, την καρδιά του DOXA DRAMAS Athens Club, την φωνή της ΔΟΞΑΣ εδώ στην Αθήνα.

Ξεκινήσαμε δυναμικά, με μεγάλη θέληση αλλά και πολύ αγάπη για την ομάδα. Τα προβλήματα από την αρχή ήταν πολλά, όμως τίποτα δεν μοιάζει ικανό να σταματήσει την ωραία αυτή προσπάθεια που εδώ και 10 μέρες έχει γεμίσει τις ζωές και τις καρδιές μας.

Πρώτη μάχη λοιπόν, και ακολουθώντας την φωνή της καρδιάς μας, χωρίς να το σκεφτούμε η να το σχεδιάσουμε και πολύ, οραματιζόμαστε το βράδυ του Σαββάτου κόσμο. Πολύ κόσμο. Κόσμο με  το ΠΑΝΟ, μπλουζάκια, κασκόλ, σκουφάκια και άλλα διακριτικά με τον μαυραετό, να περιμένουν υπομονετικά έξω από το PLAZA STRAND HOTEL. Σαν να είναι εδώ μαζί μας, και χιλιάδες άλλοι, που θα δούν τα βιντεάκια το βράδυ με το πούλμαν να φτάνει στην Βουλιαγμένη και η λαχτάρα για το όνειρο να παίρνει σάρκα και ωστά. Πολλοί θα δακρύσουν μόλις δούνε τις φωτοβολίδες να ανάβουν, και τα συνθήματα προτροπής για το μεγάλο διπλό να δονούν την ατμόσφαιρα. Πόσο θα ήθελαν τόσοι πολλοί να ήταν στη θέση μας. Και θα είναι. Μέσα από εμάς!!

Ούτε βήμα πίσω το Σάββατο αδέλφια!

6.30 στο σταθμό του μετρό ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Λ.Βουλιαγμένης 272) ή 7.30 στο Hotel Plaza Strand (Λητούς 14, Βουλιαγμένη).

Πληροφορίες - Συμμετοχές - Χάρτης: http://www.facebook.com/event.php?eid=191639433285

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ - DOXA DRAMAS Athens Club!