Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Με το DOXA DRAMAS Athens Club στην Καρδίτσα!!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: 

Το DOXA DRAMAS Athens Club διοργανώνει εκδρομή με Ι.Χ. για τον κρίσιμο αγώνα με την Καρδίτσα (Μ.Τετάρτη 31-3-2010). Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει, μπορεί να το κάνει στο doxadramasathensclub@hotmail.com, με προσωπικό μήνυμα στο Facebook, είτε στο 6942661212. Όποιος μπορεί να βάλει και Ι.Χ. θα πρέπει να μας το αναφέρει.






Με τιμή, το ΔΣ του DDAC.

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Ευχαριστούμε!



Το DOXA DRAMAS Athens Club αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους βρέθηκαν στη Φυλή. Στις κρίσιμες αυτές ημέρες που διανύουμε, πρέπει να σταθούμε όλοι κοντά στην ομάδα, και να μην δίνουμε το παρόν μόνο όταν η ομάδα πάει καλά...






Σε αυτές τις δύσκολες ώρες, τα μέλη μας δώσανε ξεκάθαρο μήνυμα προς την διοίκηση, και έδειξαν τον δρόμο για κάθε Δοξαίο που αγαπάει πραγματικά την ομάδα. Δεν πρόκειται να ανοίξουμε πληγές ή να κάνουμε κριτική σε επιλογές που έγιναν μέχρι σήμερα. Αυτό μπορεί να γίνει με τον πιο αυστηρό τρόπο μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Βάζουμε στην άκρη κάθε τέτοια αντίληψη, αμφιβολία, διάθεση για αμφισβήτηση και κριτική, και προτάσσουμε την αγάπη μας για την ομάδα. Γεμίζουμε το γήπεδο και στηρίζουμε την ομάδα μέχρι τέλους. Όπως επαναλάβαμε και στην Φυλή στον κύριο Σάμιο. Η φωνή να βγαίνει από την Καρδιά. ΔΟΞΑΡΑ για πάντα!
Συντονιστείτε. 
Αντέχουμε. 
Συνεχίζουμε. 
Τα καλύτερα έρχονται.

Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

ΑΜΟΚ ΣΤΗΝ ΦΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑΡΑ!!!


ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300 ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΤΟΥ ΟΑΚΑ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 3 ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΦΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ 4ο ΦΕΤΙΝΟ ΔΙΠΛΟ....




13.00 ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 3 ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ!!!!





Τοποθεσία:
Το στάδιο βρίσκεται στη Φυλή (ή Χασιά), στους πρόποδες της Πάρνηθας, περίπου 15 χιλιόμετρα βόρεια του κέντρου της Αθήνας. Προκειμένου να φτάσετε εκεί με αυτοκίνητο, χρησιμοποιήστε την Αττική Οδό. Θα πρέπει να βγείτε στην έξοδο 6, προς τα Ανω Λιόσια. Συνεχίστε βόρεια επί της Λεωφόρου Φυλής και μετά από 5,5 χιλιόμετρα (καθώς πια θα μπαίνετε στο χωριό της Φυλής) θα δείτε μία πινακίδα να δείχνει αριστερά προς το "Ολυμπιακό Προπονητικό Δημοτικό Στάδιο Φυλής". Στρίψτε αριστερά και μετά από 1500 μέτρα θα φτάσετε έξω από το στάδιο.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λεωφορείο για να φτάσετε ως τη Φυλή, αλλά όχι και μέχρι το στάδιο. Το Α12, με αφετηρία στην οδό Μάρνη, σταματά επί της Λ.Φυλής (στάση "Αριζόνα"), κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να διανύσετε τα υπολοιπόμενα 1500 μέτρα ως το στάδιο με τα πόδια.


VAMOS DOXARA!!!!

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Συγκέντρωση για την ίδρυση Λέσχης Φιλάθλων "DOXA DRAMAS Athens Club"



Το DOXA DRAMAS Athens Club γυρίζει σελίδα.

Μετά την επιτυχημένη είσοδό του στα ταικτενόμενα της ΔΟΞΑΣ, και την δυναμική του παρουσία όπου αγωνίστηκε η ομάδα μας τους τελευταίους μήνες, αλλά και την συμβολή του στις κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον του Συλλόγου, αποφασίζουμε την επισημοποίηση της ύπαρξης μας.

Η ίδρυση επίσημης λέσχης φιλάθλων είναι γεγονός, και αποτελεί το επόμενο βήμα για να μπορέσει να πάρει σάρκα και οστά το όνειρό μας και επίσημα, να επεκταθεί ακόμα περισσότερο, και να αντέξει στο χρόνο και στις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε.

Η Συμμετοχή όλων σας είναι απαταίτητη για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στο πολύ σημαντικό και ουσιαστικό αυτό βήμα, που θα κρίνει το μέλλον του Συνδέσμου.

Το Athens Club σε έχει ανάγκη. Με την συμμετοχή σου δώσε δύναμη στο όνειρο για έναν δυνατό Σύνδεσμο στην Αθήνα!

Τετάρτη 17/3/2010, 19.00-22.00, Γραφεία Συνδέσμου, Κλεισθένους 17, Ομόνοια, Πίσω από το δημαρχείο Αθηνών.
Με τιμή,
οι διαχειριστές του DOXA DRAMAS Athens Club

Πληροφορίες-Συμμετοχές-Χάρτης:

ΜΕ ΤΟ ATHENS CLUB ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ!!

Το DOXA DRAMAS Athens Club διοργανώνει εκδρομή με Ι.Χ. για τον κρίσιμο αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Άφιξη το Σάββατο 14.00 (1ο Ι.Χ.) και το Σάββατο μετά τη 1 τα μεσάνυχτα (2ο Ι.Χ.). Θέσεις περιορισμένες.

Δηλώσεις Συμμετοχής στο 6942661212.

Η ΔΟΞΑ σου σε έχει ανάγκη. Ραντεβού εκεί που πρέπει!

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ PRESIDENT HOTEL!!!!


Αδελφια Δραμινοί, ακούτε την ασπρόμαυρη φωνή της Αθήνας, την καρδιά του DOXA DRAMAS Athens Club, την φωνή της ΔΟΞΑΣ εδώ στην Αθήνα.

Εδώ όπου πολύς κόσμος νοσταλγεί καιρό, όσο τίποτα άλλο, να δεί από κοντά την ΔΟΞΑΡΑ της καρδιάς. Και η στιγμή αυτή έφτασε.

Ωστόσο, αν και αρχικά η ΠΑΕ Ιωνικός δέχτηκε την παραχώρηση κερκίδας για τους φιλάθλους μας, τελικά αυτό δεν θα πραγματοποιηθεί. Αυτό δεν μπορεί να αποτρέψει σίγουρα κανέναν να μεταβεί μαζί μας στο γήπεδο μεμονωμένα και χωρίς διακριτικά.

Για όσους δεν θέλουν να μπούν σε αυτή τη διαδικασία, και θα επιλέξουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα από την τηλεόραση, το DOXA DRAMAS Athens Club σας δίνει μια ακόμα ευκαιρία να δέιτε από κοντά την ομάδα μας, και να ντοπάρουμε όλοι μαζί τους παίκτες μας προς τη νίκη.



Την Κυριακή, 7/3/2010 και ώρα 19.00 όλοι δίνουμε ραντεβού στο PRESIDENT HOTEL (http://www.president.gr - Λεωφ. Κηφισίας 43, 115 23, Αθήνα - βλέπε χάρτη).


Η ΔΟΞΑ σου σε έχει ανάγκη!

Ραντεβού εκεί που πρέπει.....

Για την ΔΟΞΑΡΑ της Καρδιάς,
DOXA DRAMAS Athens Club


Πληροφορίες, Δηλώσεις Συμμετοχής, Χάρτης εδώ:


Συγκοινωνίες:
Αεροδρόμιο - President
ΜΕΤΡΟ: ΓΡΑΜΜΗ 3 ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ: Χ95 ΣΤΑΣΗ ΓΑΛΑΞΙΑΣ


President - Αεροδρόμιο
ΜΕΤΡΟ: ΓΡΑΜΜΗ 3 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 
ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ: Χ95 ΣΤΑΣΗ ΓΑΛΑΞΙΑΣ


President - Σύνταγμα 
ΜΕΤΡΟ: ΓΡΑΜΜΗ 3 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - ΣΥΝΤΑΓΜΑ 
ΤΡΟΛΕΪ 3, 13


President - Ακρόπολη
ΜΕΤΡΟ: ΓΡΑΜΜΗ 3 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - ΣΥΝΤΑΓΜΑ
ΜΕΤΕΠΙΒΙΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ 2 ΣΥΝΤΑΓΜΑ - ΑΚΡΟΠΟΛΗ


President - Πειραιάς
ΜΕΤΡΟ: ΓΡΑΜΜΗ 3 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ
ΜΕΤΕΠΙΒΙΒΑΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ


Όλες οι συγκοινωνίες που περνάνε από το President:
14 :(  ένα λεπτό ) Στάση 'ΖΕΡΒΑ', ΠΛ.ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ-Λ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ-Ν.ΨΥΧΙΚΟ
14 :(  ένα λεπτό ) Στάση 'ΖΕΡΒΑ', Ν.ΨΥΧΙΚΟ-Λ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ-ΠΛ.ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ
Ε7 :(  3 λεπτά ) Στάση 'ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ', ΚΗΦΙΣΙΑ-ΚΑΝΙΓΓΟΣ(EXPRESS)
230 :(  6 λεπτά ) Στάση 'ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ', ΖΩΓΡΑΦΟΥ-ΑΚΡΟΠΟΛΗ 

Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Athens Club: ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ μέσω.... Συνδέσμου!!!!

Το DOXA DRAMAS Athens Club, πιστό στο ραντεβού του με όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα που αφορούν την ομάδα μας, δίνει βροντερό παρόν στη Νίκαια την Δευτέρα 8/3/2010, στον αγώνα κόντρα στον Ιωνικό.


Η Συγκέντρωση έχει οριστεί για τις 16.00 της Δευτέρας 8/3/2010, στα γραφεία του Συνδέσμου, Κλεισθένους 17, Μέγαρο Τσούκα, Ομόνοια, 7ος όροφος, πίσω από το Δημαρχείο Αθηνών.


Όσοι σκοπεύουν να ταξιδέψουν στην Αθήνα, θα πρέπει να δώσουν το παρόν στον Σύνδεσμο, για να γνωριστούμε από κοντά, και για την κοινή μας μετάβαση στο γήπεδο.


Η μετάβαση στο γήπεδο θα ξεκινήσει στις 16.30 με το αστικό λεωφορείο Γ18 (Ομόνοια-Πέραμα) που έχει αφετηρία στον Σύνδεσμο και κάνει στάση έξω από το γήπεδο.


Λόγω της απαγόρευσης των οργανωμένων μετακινήσεων, καλείσθε να μην φέρετε διακριτικά.


Πληροφορίες, Δηλώσεις Συμμετοχής, Χάρτης εδώ:
http://www.facebook.com/event.php?eid=338311572821