Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΟΞΑ Δράμας 2-0 Διαγόρας Ρόδου


Με 2-0 επικράτησε η ομάδα μας την Κυριακή στη Δράμα επί του Διαγόρα. Έτσι έσπασε μια αρνητική παράδοση που ήθελε τη Δόξα να μην κερδίζει τους Ροδίτες.

Στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι για 3ο παιχνίδι διατηρήθηκε το μηδέν παθητικό, και έτσι η Δόξα μαζί με τον Παναιτωλικό είναι οι μόνες ομάδες που δεν έχουν δεχτεί γκολ.

Η Δόξα έκανε 10-15 φάσεις και είχε 2-3 ακόμη κλασσικές ευκαιρίες για να πετύχει ένα τρίτο τέρμα, ενώ ο Διαγόρας δεν απείλησε καθόλου.


ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ 2-0 ΤΕΛΙΚΟ (Γ.Σ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ)

(21' Χλωρός σουτ, 41' Μαρκόφσκι σουτ)

Δόξα Δράμας (Μιχάλης Γρηγορίου): Σουλογάνης, Χατζηζήσης, Γελαδάρης, Πακάλτσης, Χλωρός (78' Καπέλ), Γκονζάλες (55' λ.τ Μοσχάκης), Μαρκόφσκι, Λίμα, Ρούτσης (83' Τσιμπλίδης), Βέρτζος, Χατζηπαντελίδης.

Διαγόρας (Σούλης Παπαδόπουλος): Ταμπάσης, Εξουζίδης (42' Ρέγες), Σαλαμαστράκης, Ζουρούδης, Γκούτμαν, Ζλάτκοβιτς, Μαρτίνεζ (46' Χατζόπουλος), Προβατίδης, Μασάρα, Ταραχούλσκι (38' Πλάτανος), Πουλόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Μπετσόγλου, Παπανικολάου (Κορινθίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Χατζηπαντελίδης, Γκονζάλες, Λίμα - Ταραχούλσκι, Προβατίδης, Ζλάτκοβιτς, Πουλόπουλος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 69' Προβατίδης

* Στο 61' αποβλήθηκε ο Γκονζάλες από τον διαιτητή της αναμέτρησης με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με τον παίκτη των γηπεδούχων να βρίσκεται εκτός αγωνιστικού χώρου, καθώς είχε αντικατασταθεί από τον Μοσχάκη στο 55'.

Πηγή: mikriliga.com

Ευχαριστούμε για την παρουσία σας στη Νίκαια!

Το DOXA DRAMAS Athens Club ευχαριστεί τους 80 ήρωες που έδωσαν δυναμικό παρών τη Δευτέρα στη Νίκαια, παρά το εργάσιμο της ημέρας.

Ελπίζουμε να ξαναανταμώσουμε σύντομα στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας μας στη Φυλή στις 17/10 κόντρα στο Θρασύβουλο, καθώς και σε πολύ μαζικότερη συμμετοχή.

DDAC





Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Στη θύρα 7-8 του γηπέδου θα φιλοξενηθούν οι φίλαθλοι της Δόξας....

όσοι έρθετε κατευθείαν στο γήπεδο, αν δεν μας επιτραπεί να περάσουμε από την κεντρική πλατεία, ελάτε κατευθείαν στην κερκίδα μας.

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Ανακοίνωση για το ΙΩΝΙΚΟΣ - ΔΟΞΑ Δράμας



Το DOXA DRAMAS Athens Club, πιστό στο ραντεβού του με όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα που αφορούν την ομάδα μας, δίνει βροντερό παρόν στη Νίκαια την Δευτέρα 20/9/2010, στον αγώνα κόντρα στον Ιωνικό.

Η Συγκέντρωση έχει οριστεί για τις 16.30 της Δευτέρας, στην είσοδο του Συνδέσμου, Κλεισθένους 17, Μέγαρο Τσούκα, Ομόνοια, πίσω από το Δημαρχείο Αθηνών (βλέπε χάρτη).

Όσοι σκοπεύουν να ταξιδέψουν στην Αθήνα, θα πρέπει να δώσουν το παρόν στον Σύνδεσμο, για να γνωριστούμε από κοντά, και για την κοινή μας μετάβαση στο γήπεδο.

Η μετάβαση στο γήπεδο θα ξεκινήσει στις 16.45 με το αστικό λεωφορείο Γ18 (Ομόνοια-Πέραμα) που έχει αφετηρία στον Σύνδεσμο και κάνει στάση έξω από το γήπεδο.

Στο γήπεδο θα διατίθενται μπλουζάκια του Συνδέσμου σε ολα τα μεγέθη.

Αν και καθημερινή (Δευτέρα), γίνεται μεγάλη προσπάθεια να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο. Διαδώστε το παντού, και προσκαλέστε στην εκδήλωση όσο περισσότερους φίλους σας μπορείτε...

* Στόχος μας είναι η ασφαλής και από κοινού μετάβαση στο γήπεδο, ωστόσο όσοι δεν καταφέρετε να είστε στο σημείο συνάντησης και έρθετε κατευθείαν στο γήπεδο, θα πρέπει να βρίσκεστε στη στάση του λεωφορείου, στην πλατεία απέναντι από το γήπεδο, στις 17.30 ή απευθείας στη θύρα 7-8 των φιλοξενουμένων.


Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ.....

Το μπλουζάκι - σήμα κατατεθέν του DOXA DRAMAS Athens Club - που έγινε ανάρπαστο και εξαντλήθηκε αμέσως, επανακυκλοφορεί από την Δευτέρα στη Νίκαια. Μετά τον αγώνα, για όσους επιθυμούν να το αποκτήσουν αλλά δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν στο γήπεδο, θα ανακοινωθεί ο τρόπος για να κάνετε τις κρατήσεις σας τηλεφωνικά.

Το κόστος της νέας παραλαβής ορίστηκε σε 10€ έκαστο.

Για μεγέθυνση κάντε κλίκ στην εικόνα.

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΠΕΛΤΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΡΑΣ!!!!!


Έκκληση προς όλους τους αρμόδιους φορείς, απευθύνει το DOXA DRAMAS Athens Club, εκφράζοντας την επιθυμία των εκατοντάδων μελών του για ασφαλή παρουσία, μετάβαση και παρακολούθηση του αγώνα της ΝΙΚΑΙΑΣ σε δικιά μας κερκίδα, έστω και χωρίς διακριτικά ....

Μας ακούει κανείς ?

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 2-0 ΚΑΛΛΙΘΕΑ


Με το δεξί μπήκε η ομάδα μας στο νέο πρωτάθλημα επικρατώντας κατά κράτος της Καλλιθέας μπροστά σε 3.500 κόσμο με 2-0.

Σκόρερ οι Χλωρός (29') και Βέρτζος (75').

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ:

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Καλή Αρχή ΔΟΞΑΡΑ!


Λίγες ώρες έμειναν πριν από τη σέντρα του πρώτου παιχνιδιού της χρονιάς. Λίγες ώρες για να ξεκινήσουμε ένα νέο μαραθώνιο. Ένα νέο μαραθώνιο που μας βρίσκει αυτή τη φορά πιο ήρεμους, και με γερές βάσεις. Φαίνεται ότι επιτέλους μετά από πολύ καιρό το νερό άρχισε να μπαίνει στο αυλάκι.

Δεν πρέπει οπωσδήποτε να εφησυχαστεί κανείς. Όλοι πρέπει να είμαστε κοντά στην ομάδα, να αγοράσουμε διαρκείας, και να γεμίσουμε τα γήπεδα. Ειδικά φέτος, που 6 παιχνίδια γίνονται στο λεκανοπέδιο και 1 στη Λιβαδειά. Το Club θα ζητήσει εισιτήρια από όλα τα παιχνίδια, όπως με συνέπεια έκανε από την πρώτη μέρα της ίδρυσης του. Θα είναι άδικο -για όσους μας ξέρουν- να μην πάρουμε, έστω και ανεπίσημα, και να συνεχιστεί το περυσινό χάλι, όταν πηγαίναμε μεμονωμένα, και με κίνδυνο και ρίσκο στα γήπεδα, ενώ πολλοί δεν ερχόντουσαν για να αποφύγουν όλη αυτή την ταλαιπωρία...

Φέτος ο σχεδιασμός έγινε επιτέλους από την αρχή. Φέτος επιτέλους η ομάδα είχε διοίκηση. Εσωτερικό κανονισμό. Μεταγραφές. Φέτος επιτέλους ο Θανάσης Σάμιος, ανακοίνωσε ότι η ΔΟΞΑ δεν χρωστάει πουθενά. Φέτος επιτέλους το όραμα για μια μεγάλη ομάδα ξεκίνησε να γίνεται πράξη.

Θα χρειαστεί πολύ δρόμο ακόμα για να τα καταφέρουμε, όμως θα πρέπει να είμαστε όλοι κοντά. Σημασία δεν έχει τόσο το αποτέλεσμα, αλλά η πορεία και η προσπάθεια. Και όσο πιο επιτυχημένη είναι αυτή, τόσο καλύτερο θα είναι και το αποτέλεσμα στο τέλος.

Καλή αρχή λοιπόν. Ραντεβού στη Δράμα για όσους ανέβουν στην πρεμιέρα.

Ραντεβού στη Νίκαια για τους υπόλοιπους.

Τα μπλουζάκια μας εξαντλήθηκαν, και τα καινούρια βρίσκονται ήδη στο πιεστήριο...

Μείνετε ενωμένοι αδέλφια Δραμινοί. Ακούτε την Ασπρόμαυρη φωνή της Αθήνας, την καρδιά του DOXA DRAMAS Athens Club, τη φωνή της ΔΟΞΑΣ εδώ στην Αθήνα που για 2ο χρόνο χτυπάει δυνατά. Πιο δυνατά από ποτέ!

Ραντεβού εκεί που πρέπει.