Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ΔΙΠΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟΟΟΟ....

Την πρώτη νίκη μετά από πολλά χρόνια στο λεκανοπέδιο της Αθήνας θα επιδιώξει η ΔΟΞΑ στην Φυλή. 

Για μια ακόμη φορά αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών τα μέλη του DOXA DRAMAS Athens Club καθώς και εκδρομείς από την Δράμα, τη Θεσσαλονίκη και τις λοιπές ασπρόμαυρες περιοχές. 


Ο αγώνας έχει οριστεί για το ΣΑΒΒΑΤΟ 16/10 με ώρα έναρξης 15.00.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

ΔΟΞΑΡΑ ΦΕΡΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟΟΟΟ...

ΘΑ ΚΑΕΙ ΟΛΗ Η ΑΘΗΝΑ!!!!


Πληροφορίες για το Στάδιο της Φυλής θα βρείτε εδώ:

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300 ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 3 ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΦΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ 1ο ΦΕΤΙΝΟ ΔΙΠΛΟ....



14.00 ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 3 ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ!!!!





Τοποθεσία:
Το στάδιο βρίσκεται στη Φυλή (ή Χασιά), στους πρόποδες της Πάρνηθας, περίπου 15 χιλιόμετρα βόρεια του κέντρου της Αθήνας. Προκειμένου να φτάσετε εκεί με αυτοκίνητο, χρησιμοποιήστε την Αττική Οδό. Θα πρέπει να βγείτε στην έξοδο 6, προς τα Ανω Λιόσια. Συνεχίστε βόρεια επί της Λεωφόρου Φυλής και μετά από 5,5 χιλιόμετρα (καθώς πια θα μπαίνετε στο χωριό της Φυλής) θα δείτε μία πινακίδα να δείχνει αριστερά προς το "Ολυμπιακό Προπονητικό Δημοτικό Στάδιο Φυλής". Στρίψτε αριστερά και μετά από 1500 μέτρα θα φτάσετε έξω από το στάδιο.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λεωφορείο για να φτάσετε ως τη Φυλή, αλλά όχι και μέχρι το στάδιο. Το Α12, με αφετηρία στην οδό Μάρνη, σταματά επί της Λ.Φυλής (στάση "Αριζόνα"), κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να διανύσετε τα υπολοιπόμενα 1500 μέτρα ως το στάδιο με τα πόδια.


VAMOS DOXARA!!!!



Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

ΔΟΞΑ Δράμας 2-1 Λεβαδειακός


Ολική επαναφορά (βρέθηκε πίσω στο σκόρ στο ημίχρονο έπειτα από λάθος του Λίμα και γκόλ του Ναπολεόνι (40')), ανατροπή, και 3η νίκη σε 3 αγώνες στην έδρα της μετρά η ομάδα μας που επικράτησε δύσκολα με 2-1 του ουραγού Λεβαδειακού στη Δράμα, φθάνοντας τους 10 βαθμούς, πιάνοντας τον ΟΦΗ και τον ΠΑΣ Γιάννενα στην 2η θέση, και δίνοντας το έναυσμα για πανηγυρισμούς στις τάξεις των φίλων της ομάδας μας.


Σκόρερ για την ομάδα μας ο Μάρκο Μαρκόφσκι στο 50΄και ο Μοσχάκης στο 83' έπειτα από χαμένο πέναλτι και επαναφορά από τον ίδιο παίκτη.


Ραντεβού στη ΦΥΛΗ !