Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

::: Ανακοίνωση για τον αγώνα ΕΘΝΙΚΟΣ - ΔΟΞΑ Δράμας :::

To DOXA DRAMAS Athens Club σας προσκαλεί αύριο Κυριακή 28/11/2010 στις 13.30 στην είσοδο του ΜΕΤΡΟ στην πλατεία Συντάγματος, με σκοπό την μετάβασή μας στο Αιγάλεω για την παρακολούθηση του αγώνα κόντρα στον Εθνικό.

Όσοι για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορέσετε να έρθετε με την πορεία μας, και έρθετε κατευθείαν στο γήπεδο, θα πρέπει να βρίσκεστε έξω από την θύρα των επισήμων στις 14.00.

Είμαστε σε συνεννόηση με τα αδέλφια μας από τον Σύνδεσμο "Πινέζες Θύρα 14" του Εθνικού, και μόλις μάθουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κερκίδα που θα μας δωθεί, θα σας ενημερώσουμε.

Το γήπεδο βρίσκεται στο Αιγάλεω, (5 χλμ δυτικά του κέντρου της Αθήνας-βλέπε φωτο). Για να πάτε εκεί με αυτοκίνητο, ακολουθήστε την Ιερά Οδό από την Πειραιώς στον Κεραμεικό. Περίπου 800μ μετά τον Κηφισό, στα φανάρια, στρίψτε αριστερά στην οδό Θηβών. Θα φτάσετε στο γήπεδο έπειτα από 500μ. Μπορείτε να πάτε εκεί και με λεωφορείο. Επιλέξτε ένα από τα Α16, Γ16 (από την Πλατεία Κουμουνδούρου), Α17 ή Β17 (αφετηρία στην οδό Ζήνωνος στην Ομόνοια). Κατεβείτε στην Ιερά Οδό, στη διασταύρωση με τη Θηβών, από όπου θα πρέπει να περπατήσετε ως το γήπεδο.

 Χάρτης του γηπέδου - κλίκ στις εικόνες για μεγέθυνση

Πεισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες του γηπέδου θα βρέιτε εδώ: http://www.stadia.gr/egaleo/egaleo-gr.html

Με τιμή,

οι διαχειριστές του DDAC

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

ΔΟΞΑ Δράμας - Πανθρακικός Live στο PRIMO Cafe στο Ν. Ηράκλειο!


Το DOXA DRAMAS Athens Club εγκαινιάζει το νέο σημείο συνάντησης των μελών του. Σας προσκαλούμε λοιπόν στο PRIMO Cafe στην κεντρική πλατεία του Ηρακλείου (πρόσβαση από Σταθμό Ηράκλειο του ΗΣΑΠ) για να παρακολουθήσουμε την αναμέτρηση κόντρα στον Πανθρακικό (Σάββατο 20/11, 15.00-ΕΤ3) για την 10η αγωνιστική της Football League.

Πρόκειται για την καφετέρια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, που είχε την τιμή να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο, Τάσου Στράντζαλη.

Για περισσότερες πληροφορίες, δηλώσεις συμμετοχής και χάρτη, μπείτε εδώ:

[κλίκ στην εικόνα για μεγέθυνση]

Ραντεβού εκεί που πρέπει.

Οι διαχειριστές του DDAC

Καλό Ταξίδι Θεόφιλε!


Να μας προσέχεις από εκεί ψηλά.....

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Πρόσκληση για παρακολούθηση του ΟΦΗ-ΔΟΞΑ (Live στην Αθήνα)!!!

Αύριο Δευτέρα 15/11 όλοι στο ΛΕΝΤΖΟΣ Sport Cafe (Υμηττού 120, Παγκράτι) στις 15.30, για να παρακολουθήσουμε τον αγώνα ΟΦΗ-ΔΟΞΑ Δράμας. 




#DOXA DRAMAS Athens Club#