Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

ΧΟΡΕΨΕ ΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ (0-2) ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕ.... ΔΡΑΜΑ Η ΔΟΞΑΡΑ!!!

ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΟΙ ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ....
(κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση)















Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ!

Ξεσηκωμός επικρατεί στο DOXA DRAMAS Athens Club εν'όψη του κρίσιμου Σαββατιάτικου αγώνα (15.00-ΕΤ3) της ομάδας μας στην Ηλιούπολη κόντρα στην ομόνυμη ομάδα.

Τα μέλη του Συνδέσμου έχουν ορίσει συνάντηση στο Σύνταγμα, έξω από το σταθμό του ΜΕΤΡΟ στις 13.00 και η πορεία θα ξεκινήσει στις 13.30 με το ΜΕΤΡΟ για το γήπεδο.

Όσοι έρθουν απευθείας στο γήπεδο θα πρέπει να είναι στις 14.30 στην κερκίδα των φιλοξενούμενων. Αναμένουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας μας στο λεκανοπέδιο, και συστρατευόμενοι και με τους "Μαυραετούς" που θα ταξιδέψουν από τη Δράμα με πούλμαν, αλλά και με το γεγονός της αποχής των Rebels9, πρέπει να συμβάλλουμε όλοι τα μέγιστα για να φτάσει η ομάδα στην σημαντική νίκη που θα αυξήσει τις πιθανότητες για είσοδο στα Play Off.

Το Σάββατο η Ηλιούπολη να θυμίζει ΔΡΑΜΑ.

Η φωνή να βγαίνει από την ΚΑΡΔΙΑ.

Για την ΔΟΞΑΡΑ της καρδιάς,
DOXA DRAMAS Athens Club.

Υ.Γ: Εκφράζουμε την αμέριστη στήριξη μας στον αγώνα των REBELS9 για την ελευθερία της ομάδας τους.

Το DDAC παρέθεσε γεύμα στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΔΟΞΑ, Αθανάσιο Σάμιο


Τα μέλη του Συνδέσμου των Αθηνών γευμάτισαν την Πέμπτη σε άριστο κλίμα με τον Αθανάσιο Σάμιο σε γνωστό εστιατόριο κοντά στην παραλιακή. Ήταν μια ευκαιρία για όλους εμάς να γνωρίσουμε από κοντά τον πρόεδρο της ομάδας μας και να ανταλλάξουμε απόψεις σχετικά με τα τεκταινόμενα στην αγαπημένη μας ΔΟΞΑ.


Πράγματι αρκετά πριν τις 9.30 που είχε οριστεί το ραντεβού, το τραπέζι που είχαν κλείσει τα μέλη του Athens Club ήταν γεμάτο από 16 μέλη που περίμεναν υπομονετικά τον πρόεδρο της ομάδας. Λίγο πριν τις 10 ο Αθανάσιος Σάμιος συνοδευόμενος από τους Αναγνώστου και Πουρπουτίδη κατέφτασαν στο μαγαζί, όπου έπειτα από σύντομο χαιρετισμό με κάθε μέλος ξεχωριστά, πήραν τις θέσεις τους και η συζήτηση ξεκίνησε συνοδευόμενη από το σχετικό κρασί και τα πλούσια και γευστικά εδέσματα του καταστήματος.


Η συζήτηση ήταν πολύ εποικοδομητική και δεν περιορίστηκε σε συγκεκριμένους θεματικούς τομείς, αλλά σε όλα όσα αφορούν και ταλανίζουν την ομάδα, το πρωτάθλημά, τις υποδομές, τις εγκαταστάσεις και τα αγωνιστικά αλλά και την πατρίδα γενικότερα. Ο πρόεδρος μας ενημέρωσε αναλυτικά για τα πεπραγμένα της διοίκησης, το όραμά του, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα, αλλά και για το πώς ονειρεύεται το μέλλον της ομάδας ενώ τα μέλη του Athens Club υπογράμμισαν σε όλους τους τόνους την αμέριστη στήριξή τους στο πρόσωπό του και υποσχέθηκαν να κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να εκπληρωθούν τα όνειρα του που ταυτίζονται και με τα δικά μας όνειρα για την αγαπημένη μας ομάδα. 


Το γεύμα ολοκληρώθηκε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, σε άριστο κλίμα, με τον πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ να χαιρετούν όλα τα μέλη του Athens Club έναν προς έναν και να αποχωρούν παίρνοντας μαζί τους και το αναμνηστικό μπλουζάκι του Club που τους χάρισαν τα μέλη μας, και να ανανεώνουν το ραντεβού τους για το Σάββατο στην Ηλιούπολη για να στηρίξουν δυναμικά την ομάδα στον κρίσιμο αγώνα που δίνει για την είσοδό της στα Play Off.