Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

::: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 09-06-2011 :::


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Με μεγάλη αγωνία εμείς οι φίλοι της Δόξας Δράμας παρακολουθούμε το καλοκαιρινό δραματικό σήριαλ στο οποίο έχει εμπλακεί η αγαπημένη μας ομάδα χωρίς να ευθύνεται.
Για το γινάτι της ΠΑΕ ΟΦΗ και τις ολιγωρίες της ΕΠΟ το οικοδόμημα της Δόξας δεν μπορεί να απολαύσει αυτά που κέρδισε στα γήπεδα. Ο Νομός της Δράμας που χειμάζεται από ανυπέρβλητα οικονομικά προβλήματα και ανεργία αδυνατεί να πάρει μία ελάχιστη χαρά. Οι φίλαθλοι της ομάδας δεν μπορούν να συντροφεύσουν την ομάδα στον δρόμο προς την Super League, ενώ το ποδοσφαιρικό τμήμα οδηγείται σε ταλαιπωρία δίχως προηγούμενο, με αβέβαιο μέλλον και μεγάλες αγωνιστικές συνέπειες για την νέα χρονιά. 

Για όλα τα  παραπάνω η Λέσχη φίλων Δόξας Δράμας στην Αθήνα και τα μέλη της  διαμαρτύρονται και δηλώνουν ότι :

α) Είμαστε υπέρ κάθε κίνησης που θα φέρει την πολυπόθητη εξυγίανση στον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Απαιτούμε ένα πρωτάθλημα με ισχυρές ομάδες , αυτάρκεις , χωρίς σκιές για το διοικητικό τους και αγωνιστικό τους γίγνεσθαι. 
β) Αισθανόμαστε βαθειά μέσα μας την αγανάκτηση που προκαλεί η αναστολή των Play off με αποτέλεσμα να ανακόπτεται η πορεία της Δόξας προς την Super League.
γ) Με κάθε τρόπο θα διεκδικήσουμε αυτά που αναλογούν στην ομάδα και προέρχονται τόσο από την αγωνιστική σταθερότητα και συνέπεια, όσο και το νοικοκυριό που επέβαλε η διοίκηση του Αθανάσιου Σάμιου στην Ανώνυμη Ποδοσφαιρική Εταιρεία «ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ». Καμία απόφαση και κανένας σχεδιασμός που αφήνει απ’ έξω την Δόξα δεν θα γίνει αποδεκτός. 
δ) Δικαίωση για την δίκη «Κάφκα» στην οποία έχει υποβληθεί η ομάδα και οι απανταχού λάτρεις της, είναι από την στιγμή που η διεξαγωγή των play off μοιάζει αδύνατη, η  επιστροφή της ομάδας στην Super League ακόμα και αν απαιτείται αναδιάρθρωση της. 

Συμπαραστεκόμαστε στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο για την υπομονή που δείχνουν σε πείσμα της ανευθυνότητας, της μισαλλοδοξίας, της αδυναμίας εφαρμογής και τήρησης των κανονισμών, του παλαιομοδίτικου πολιτικού παρεμβατισμού.


Με Τιμή 


Τα μέλη της Λέσχης Φίλων Δόξας στην Αθήνα