Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!!



Αδελφια Δραμινοί, ακούτε την ασπρόμαυρη φωνή της Αθήνας, την καρδιά του DOXA DRAMAS Athens Club, την φωνή της ΔΟΞΑΣ εδώ στην Αθήνα.

Ξεκινήσαμε δυναμικά, με μεγάλη θέληση αλλά και πολύ αγάπη για την ομάδα. Τα προβλήματα από την αρχή ήταν πολλά, όμως τίποτα δεν μοιάζει ικανό να σταματήσει την ωραία αυτή προσπάθεια που εδώ και 10 μέρες έχει γεμίσει τις ζωές και τις καρδιές μας.

Πρώτη μάχη λοιπόν, και ακολουθώντας την φωνή της καρδιάς μας, χωρίς να το σκεφτούμε η να το σχεδιάσουμε και πολύ, οραματιζόμαστε το βράδυ του Σαββάτου κόσμο. Πολύ κόσμο. Κόσμο με  το ΠΑΝΟ, μπλουζάκια, κασκόλ, σκουφάκια και άλλα διακριτικά με τον μαυραετό, να περιμένουν υπομονετικά έξω από το PLAZA STRAND HOTEL. Σαν να είναι εδώ μαζί μας, και χιλιάδες άλλοι, που θα δούν τα βιντεάκια το βράδυ με το πούλμαν να φτάνει στην Βουλιαγμένη και η λαχτάρα για το όνειρο να παίρνει σάρκα και ωστά. Πολλοί θα δακρύσουν μόλις δούνε τις φωτοβολίδες να ανάβουν, και τα συνθήματα προτροπής για το μεγάλο διπλό να δονούν την ατμόσφαιρα. Πόσο θα ήθελαν τόσοι πολλοί να ήταν στη θέση μας. Και θα είναι. Μέσα από εμάς!!

Ούτε βήμα πίσω το Σάββατο αδέλφια!

6.30 στο σταθμό του μετρό ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Λ.Βουλιαγμένης 272) ή 7.30 στο Hotel Plaza Strand (Λητούς 14, Βουλιαγμένη).

Πληροφορίες - Συμμετοχές - Χάρτης: http://www.facebook.com/event.php?eid=191639433285

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ - DOXA DRAMAS Athens Club!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου