Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

::: Ανακοίνωση - Καταγγελία :::



Το Doxa Dramas Athens Club αισθάνεται την ανάγκη να καταδικάσει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο το πέσιμο και την κλοπή της γιγαντιαίας σημαίας από το μέλος μας που βρέθηκε στην Κέρκυρα. Είναι απαράδεκτο σε αγώνα όπου παρευρέθησαν μεμονομένα οι φίλαθλοι της ομάδας μας, οι οποίοι ταξίδεψαν πάνω από 1000km να υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές.

Θέλουμε εδώ να τονίσουμε την άριστη φιλοξενία της ομάδας μας στην Δράμα, για την οποία μιλάνε και μπορούν να επιβεβαιώσουν όλες οι αντίπαλες ομάδες που επισκέφτηκαν τη Δράμα.

Θέλουμε να υπενθυμίσουμε την άριστη υποδοχή και φιλοξενία την οποία συναντά ο κόσμος της Δόξας σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια, αλλά και στους δρόμους της πρωτεύουσας όταν τα μέλη μας κυκλοφορούν με διακριτικά του Club.

Το μέλος του Athens Club που είχε μαζί του τη σημαία αποτελεί τον πλεόν αγνό φίλαθλο της ομάδας μας, την οποία ακολουθεί σε κάθε γήπεδο και είναι γνωστός στους φιλάθλους όλων των ομάδων.

Καλούμε τους φίλους της Κέρκυρας να εξαντλήσουν την αυστηρότητά τους, να εντοπίσουν τους "δράστες" και να επιστρέψουν την σημαία όσο είναι καιρός, γιατί σε περίπτωση που αυτό δεν γίνει, κανείς δεν μπορεί να διασφαλίσει (όσο και αν το θέλουμε) την αποτροπή αντιποίνων από μεμονομένα μέλη ή φίλους της ομάδας μας, στην Αθήνα ή και σε οποιοδήποτε σημείο θα συναντήσουν Κερκυραίους φιλάθλους.

Στην ατάκα: "Ρε μαλάκες, Κερκυραίοι. Αυτοί δεν είναι που ψειρίσανε την ΣΗΜΑΙΑ του Βασιλάκη??" ποιός θα μπορέσει να αποτρέψει τα χειρότερα?

Με ανησυχία,
DOXA DRAMAS Athens Club

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου