Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΟΞΑ Δράμας 2-0 Διαγόρας Ρόδου


Με 2-0 επικράτησε η ομάδα μας την Κυριακή στη Δράμα επί του Διαγόρα. Έτσι έσπασε μια αρνητική παράδοση που ήθελε τη Δόξα να μην κερδίζει τους Ροδίτες.

Στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι για 3ο παιχνίδι διατηρήθηκε το μηδέν παθητικό, και έτσι η Δόξα μαζί με τον Παναιτωλικό είναι οι μόνες ομάδες που δεν έχουν δεχτεί γκολ.

Η Δόξα έκανε 10-15 φάσεις και είχε 2-3 ακόμη κλασσικές ευκαιρίες για να πετύχει ένα τρίτο τέρμα, ενώ ο Διαγόρας δεν απείλησε καθόλου.


ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ 2-0 ΤΕΛΙΚΟ (Γ.Σ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ)

(21' Χλωρός σουτ, 41' Μαρκόφσκι σουτ)

Δόξα Δράμας (Μιχάλης Γρηγορίου): Σουλογάνης, Χατζηζήσης, Γελαδάρης, Πακάλτσης, Χλωρός (78' Καπέλ), Γκονζάλες (55' λ.τ Μοσχάκης), Μαρκόφσκι, Λίμα, Ρούτσης (83' Τσιμπλίδης), Βέρτζος, Χατζηπαντελίδης.

Διαγόρας (Σούλης Παπαδόπουλος): Ταμπάσης, Εξουζίδης (42' Ρέγες), Σαλαμαστράκης, Ζουρούδης, Γκούτμαν, Ζλάτκοβιτς, Μαρτίνεζ (46' Χατζόπουλος), Προβατίδης, Μασάρα, Ταραχούλσκι (38' Πλάτανος), Πουλόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Μπετσόγλου, Παπανικολάου (Κορινθίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Χατζηπαντελίδης, Γκονζάλες, Λίμα - Ταραχούλσκι, Προβατίδης, Ζλάτκοβιτς, Πουλόπουλος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 69' Προβατίδης

* Στο 61' αποβλήθηκε ο Γκονζάλες από τον διαιτητή της αναμέτρησης με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με τον παίκτη των γηπεδούχων να βρίσκεται εκτός αγωνιστικού χώρου, καθώς είχε αντικατασταθεί από τον Μοσχάκη στο 55'.

Πηγή: mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου