Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Καλή Αρχή ΔΟΞΑΡΑ!


Λίγες ώρες έμειναν πριν από τη σέντρα του πρώτου παιχνιδιού της χρονιάς. Λίγες ώρες για να ξεκινήσουμε ένα νέο μαραθώνιο. Ένα νέο μαραθώνιο που μας βρίσκει αυτή τη φορά πιο ήρεμους, και με γερές βάσεις. Φαίνεται ότι επιτέλους μετά από πολύ καιρό το νερό άρχισε να μπαίνει στο αυλάκι.

Δεν πρέπει οπωσδήποτε να εφησυχαστεί κανείς. Όλοι πρέπει να είμαστε κοντά στην ομάδα, να αγοράσουμε διαρκείας, και να γεμίσουμε τα γήπεδα. Ειδικά φέτος, που 6 παιχνίδια γίνονται στο λεκανοπέδιο και 1 στη Λιβαδειά. Το Club θα ζητήσει εισιτήρια από όλα τα παιχνίδια, όπως με συνέπεια έκανε από την πρώτη μέρα της ίδρυσης του. Θα είναι άδικο -για όσους μας ξέρουν- να μην πάρουμε, έστω και ανεπίσημα, και να συνεχιστεί το περυσινό χάλι, όταν πηγαίναμε μεμονωμένα, και με κίνδυνο και ρίσκο στα γήπεδα, ενώ πολλοί δεν ερχόντουσαν για να αποφύγουν όλη αυτή την ταλαιπωρία...

Φέτος ο σχεδιασμός έγινε επιτέλους από την αρχή. Φέτος επιτέλους η ομάδα είχε διοίκηση. Εσωτερικό κανονισμό. Μεταγραφές. Φέτος επιτέλους ο Θανάσης Σάμιος, ανακοίνωσε ότι η ΔΟΞΑ δεν χρωστάει πουθενά. Φέτος επιτέλους το όραμα για μια μεγάλη ομάδα ξεκίνησε να γίνεται πράξη.

Θα χρειαστεί πολύ δρόμο ακόμα για να τα καταφέρουμε, όμως θα πρέπει να είμαστε όλοι κοντά. Σημασία δεν έχει τόσο το αποτέλεσμα, αλλά η πορεία και η προσπάθεια. Και όσο πιο επιτυχημένη είναι αυτή, τόσο καλύτερο θα είναι και το αποτέλεσμα στο τέλος.

Καλή αρχή λοιπόν. Ραντεβού στη Δράμα για όσους ανέβουν στην πρεμιέρα.

Ραντεβού στη Νίκαια για τους υπόλοιπους.

Τα μπλουζάκια μας εξαντλήθηκαν, και τα καινούρια βρίσκονται ήδη στο πιεστήριο...

Μείνετε ενωμένοι αδέλφια Δραμινοί. Ακούτε την Ασπρόμαυρη φωνή της Αθήνας, την καρδιά του DOXA DRAMAS Athens Club, τη φωνή της ΔΟΞΑΣ εδώ στην Αθήνα που για 2ο χρόνο χτυπάει δυνατά. Πιο δυνατά από ποτέ!

Ραντεβού εκεί που πρέπει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου