Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Ανακοίνωση για το ΙΩΝΙΚΟΣ - ΔΟΞΑ Δράμας



Το DOXA DRAMAS Athens Club, πιστό στο ραντεβού του με όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα που αφορούν την ομάδα μας, δίνει βροντερό παρόν στη Νίκαια την Δευτέρα 20/9/2010, στον αγώνα κόντρα στον Ιωνικό.

Η Συγκέντρωση έχει οριστεί για τις 16.30 της Δευτέρας, στην είσοδο του Συνδέσμου, Κλεισθένους 17, Μέγαρο Τσούκα, Ομόνοια, πίσω από το Δημαρχείο Αθηνών (βλέπε χάρτη).

Όσοι σκοπεύουν να ταξιδέψουν στην Αθήνα, θα πρέπει να δώσουν το παρόν στον Σύνδεσμο, για να γνωριστούμε από κοντά, και για την κοινή μας μετάβαση στο γήπεδο.

Η μετάβαση στο γήπεδο θα ξεκινήσει στις 16.45 με το αστικό λεωφορείο Γ18 (Ομόνοια-Πέραμα) που έχει αφετηρία στον Σύνδεσμο και κάνει στάση έξω από το γήπεδο.

Στο γήπεδο θα διατίθενται μπλουζάκια του Συνδέσμου σε ολα τα μεγέθη.

Αν και καθημερινή (Δευτέρα), γίνεται μεγάλη προσπάθεια να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο. Διαδώστε το παντού, και προσκαλέστε στην εκδήλωση όσο περισσότερους φίλους σας μπορείτε...

* Στόχος μας είναι η ασφαλής και από κοινού μετάβαση στο γήπεδο, ωστόσο όσοι δεν καταφέρετε να είστε στο σημείο συνάντησης και έρθετε κατευθείαν στο γήπεδο, θα πρέπει να βρίσκεστε στη στάση του λεωφορείου, στην πλατεία απέναντι από το γήπεδο, στις 17.30 ή απευθείας στη θύρα 7-8 των φιλοξενουμένων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου